taas on kohta viikonloppu, aika kyllä menee ihan liian nopeasti. Tämän viikonlopun olen töissä eli siitä ei ole mitään iloa, onneksi maanantai kuitenkin on vapaa. Jos saisi jotain aikaiseksi.

Tänään on mun askartelukerho, tarkoitus on tehdä ristipistoja. Sen verran tiedän että yksi tyttö on joskus aikaisemmin tehnyt ristipistoja. Eli voi olla että toiset ei ole tehnyt mitään. Olen suunnitelut niin että niiten kanssa ketkä ei ole aikaisemmin kokeilut ristipistoja, teen jonkun helpon kukan ja sitten jos ne innostu kokiellaan jotain vaikempaa...

EDIT klo 17.30: selvisin ihan elossa askartelukerhosta 7 tyttö oli täällä kerta. ainakin yksi tyttö innustui niin että lupasi heti kun menee kotiin jatka projektia :) katsotaan sitten viikon päästä miten paljon se on jaksanut tehdä. kaksi tyttö ketkä ei ole ikina tehnut mitään ristipistoa valitsi ristipisto lehdista heti sen kannen työn mikä on a´la parin viikon työ ainakin :) yhden sain ympäri puhuttua että hän tekisi mitään muuta, onneksi hän suostui, kun oli aika takkusta se alku. toinen oli sitä mieltä että hän halua ehdotamasti jatkaa. no katsotaan miten paljon hän on saanut kotona tehty. sanoin hänelle että jos hän ei saa sitä valmiiksi sitten otan itselle :)

Nyt sitten pidäs mennä kotiin huilimaan ja huomenna taas töihin :) viikonloppuna sitten laitan niitä kuvia että voi toivoa vielä :)