tuli pari kysymystä, että missä käydä ostoksilla Tallinassa jos halusi lankoja ja askartelutavaroita.

Tallinassa ei ole mitään sinooperia eikä sinellia, siinä mielessä se on vähään huonosti varustaudunut askartelutarvikeihin. Itse kävin paljon isoissa ruokakaupoissa Selver ja Maksimarket, mistä ostin ison osan tarroista ja pabereistä.

Yksi hyvää askartelukauppa oli suljettu ja toinen missä kävin on aika paljon kaupunkistä ulkona ja siellä ei ollut niin hyvä valikoima kun olisin halunut kaupan nimi Vunder ja osoite Pirni 5  ja nettiosoite on http://www.vunder.ee/. En täällä kerta ehtinyt vanhaan kaupunkin kävelemän, että tiedäisin kaikkia muutoksia mitä siellä on tapahtunut, mutta kannata käydä kaubamajan kirjojen/ koulun tarvikeiden osastolla

sitten virukeskusessa on semmoinen kauppa kun Knopka, missä pidäs olla myös jotain juttuja.

surfailin vähään netissä että missä virolaiset askartelijad käy ostamassa tavaroita, eli ne ketka halua vähään eksootika, sitten on semmoinen tori kun Balti jaama turg, se on vanhasta kaupunkista ihaan pikkasen ulos missä on iso junaasema, siellä sanotiin että on pienia helmia iso valikoima ja ne on aika halpoja. Kannata tiedenkin katsoja että osta vaan laatukasta tavara :) eli se pidäs olla siinä torilla semmoisessa paikassa kun jos suoran menet portista sisään ja et mene minnekään valikäytävin, sitten 2 käytävä vasemalla pidäs tulla pieni kioski missä on kaikenlaisia koruja. Tai sitten kauppoja :) Ülemiste keskus (osoite Suur-Sõjamäe 4, tallinn) sielä on semmoinen Käsitöömaailm niiten kotisivu on  http://www.ktmaailm.ee/

pakko myöntä että lankoista en tiedäa kauheasti mitään, luin juuri vähään aika sitten pirkkiksen http://fanni.vuodatus.net/ blogista että sen äiti/anoppi kävi sieltä hakemassa lankoja ja varmaan osasi sanoa varmaan paikan. Tiedän että vanhassa kaupunkissa on kyllä monia lankapaikkoja mistä kannata osta, mutta en osa suosittella.

sitten on Lasnamäel Idakeskus (osoite Punane 16, Tallinn) http://www.idakeskus.ee/keskus/ siellä on lõnga paradiis (eli langa paratiisi).

Ymmärän että minusta ei ole kauheasti apua, mutta, kun asuin Tallinassa en ollut kiinnostunut mistään askartelusta ja nyt on asiat niin paljon muutunut. Toivotavasti on siitä jotain hyödyä.