muutosta on selvitty, vaikka kaikki onkin vielä kaoksen vallassa. Jos joku ihmetele miksi siis ... olen ollut muuton jälkeen viikon kesäleirillä ja palasin vaan viikonlopuksi kotiin. viikonlopun aikana onkin kaiken grillamisen jms lisäksi tehty vaikka mitä, pihatöitä ja maalatu ja puretu laatikoita. askartelulaatikot on vielä purkamatta, koska haluan kunnon askartelukulmauksen ja siihen pidä ihan rakenta pöydä, mutta ennen sitä pidä saada siihen paikaan tila :)

Kun tulin perjantaina minua  oli odotamassa kaksi paketia, ensimäinen oli kirja 52 scrapbooking challenges ja toinen oli Bella leimaisimia. Tykkän niistä leimaisimista, ehkä myös sen takia että nitä ei niin paljon ole suomessa. Jotenkin on kiva tehdä jotain myös ei magnoolia :D

Leimasinvaihtoon kuvia olisin odotanut myös, mutta niissä näyttä olevan jonkulainen hämminki koska kuka ei ole saanut niitä.... no minulla ei olisis vielä aika askartellakaan mutta olisi vaan kiva ne saada että ei tarvitse miettia missä on.

Nyt tunnin päästä olen taas menossa uudelle leirille ja palan vasta perjaina, sitten on tarkoitus saada koti parempaan kuntoon ja ehkä jooo mietia askartelypöydän laittamistä :)

kiva kesä kaikille