500 g siskonmakkaroita (Wurstin 500g , rasvanpidoisuus 19%)
4 Peruna
2-3 porkkanaa
1,5 l lihaliemeä
mineraalisuola
mustapippuria
persilja tai basilikaa

1. Kuori ja lohko perunat ja kuutioi porkkanat. Huuhdo purjosipuli ja leikka se renkaiksi.

2. Kuumenna lihaliemi kiehuvaksi ja lisää siihen kaikki paloitellut kasvikset. Mausta liemi suolalla ja pippurilla. Keita miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

3. Lisää siskonmakkarat pieninä nokareina. Jatka keittämistä noin viisi minuuttia, kunnes sekä kasvikset että makkarat ovat kypsiä. Ripottele keiton joukkoon hienonnettua persiljaa tai basilikaa.

Keitto tule noin 8 annosta ja kokonais pistemäärä on 28 eli annos 3,5
Keittoon voi lisää muita kasviksia esimerkiksi, lanttua, kaalia, jms sitten keitosta tule paksumpi tai onko se tuuhempi...