aamun herämiset on vaikeat, nytkin olen ollut hereilla joo kohta 3 tuntia mutta tuntu siltä että nukkuisin vielä. En todellakaan ole aamu ihminen, eilen olin töissä 21 saakka ja eihän silloin tule uni aikaisin. Taidan olla tullut vanhaksi, kun en jaksa enää niin että hera aamulla ja menee myöhän nukkumaan. Huomenna aamulla onneksi saa nukkua varmaan jonnekin 10 saakka, ihana.

Töissä on onneksi rauhallista, kun kuka ei ole paikalla vielä, työkaveri tule vasta 12, silloin pidäs itsekin vähään ryhtistaudua. En oikein ole päätänyt mitää teen vielä askartelukerhossa, varmaan fimo massasta jotain, en ole sitä koskaan käytänyt, katsotaan saanko ne poltettua uunissa.

Painonpudotuksessa on kaikki mennut ihan hyvin, eilen yritin liikakin kevyesti syödä päivällä ja tuli kamala nälkä sen jälken kun olin syönyt :) no sain sen kuitenkin korjattua ja en mennyt luvatujen pisteiden yli, eli alku on hyvä, katsotaan miten maanantaina menee kun käyn uudestaan puntarilla.

Edit klo 16.40 lueskelin nettia tässä, lähina blogilistasta painonhallinta ja painonpudotus jms kategooria blogeja, aika paljon oli semmoisia missä oli pidettu iso puhe että nyt ne kilot saa lähetä kyytia jms ja sitten ehkä hyvällä tuurilla 1 tai 2 postausta sen jälkeen :) hmmmm. Innostusta ja tukea. Yhden kivanki blogin huomasin(tai oli niitä enemmän) missä oli semmoinen kun lahdutusrinki, missä oli noin 30 henkilö ja niistä sitten jokaviikko raporteja miten joku on edistunut.

Edellinen kerta kun laihdutin oli mieskin mukana suunnitelmassa ja laihdui hänkin varmaan joku 10 kilo, mitkä on tullut takaisin tieden´kin. Nyt hän ei oikein ole mukana hommassa, hän sitten osta pulla ja karkkia jms meille kotiin. Karkit mua ei oikein kiinnosta, nytkin on kotona ainakin 3 iso karkkirasia ja ei haita ollenkaan, hyvä pulla taas on ihan toinen asia hm hm hm :) Lauantaina on sunnitelussa pieni karkkipäivä, eli ei mitään överiksi vaan semmoinen missä saan jotain lupaa niin että ei menee kauheasti yli ja olen joo säästänyt 5.5 pistetta siihen niin että pidäs kyllä riitta. Ostin maanataina painonvartioista myös semmosia sipseja missä on varmaan 20g ja pussista menee 1.5 pistetta tai jotain semmosta. laitan sitten kun olen kokeillut vähään makuelämyksia miten oli. Illalla on tarkoitus tehdä hyvä keittoa mikä on aika kevyt, olen sitä ennenkin tehnyt, jos jaksan laitan reseptin tänne jos joku halua saa kokeilla :)